Minggu, 22 Desember 2013

cara memutihkan kulit lutut yang hitam

cara memutihkan kulit lutut yang hitam qAko se osjećate ojađen jerbaza ruka / pazuh tamnije (crno ) u odnosu na druge dijelove tijela . Vi niste sami . Ovaj problem je doživio od strane onih koji su prečesto obrije , koristite kremu pod ruku pretjerane , koristiti na bazi alkohola dezodorans , da boluje od dijabetesa . Bez obzira na uzrok , dok god ne zbog određenih kožnih bolesti , onda ne moraju konzultirati s liječnikom i može koristiti jedan od 10 načina nastavku .
Deset načina za izbjeljivanje pazuha Naravno
Krumpir sok

Možete koristiti sok od krumpira za izbjeljivanje pazuha . Postoje dva načina na koje možete isprobati . Prvo ,tanki sloj ploške krumpira , a zatim se primjenjuju na bazi ruku / pazuha . Ili naribati krumpir i koristiti pazuh . Ostavite da odstoji 10 minuta, a zatim dobro isperite . Ako želite brže rezultate , možete ponoviti ovaj postupak nekoliko puta .

krastavac

Baš kao što su krumpir , možete tanak krastavac kriška i utrljajte u podnožju ruke ili naribanog dok glatka i pomiješati sa kurkuma i sok od limuna . Koristite svaki dan ili svaki drugi dan za bolje rezultate

Soda za pečenje

Napravite pastu od sode bikarbone i običnom vodom , koristite piling u pazuhu ga osloboditi od mrtvih stanica kože i otvaranje pora . Alternativno , možete ga koristiti da se osuši nakon tuširanja .
Kokosovo ulje

Sadržaj vitamina E u kokosovo ulje nije samo dobra za kosu i kožu , ali također može pomoći uljepšati boju pazuha . Prije kupanje , masaža , masirajte bazu ruku s palminog ulja za 10-15 minuta , a zatim tuš kao i obično . Uz redovitu uporabu , kokosovo ulje također djeluje kao prirodni dezodorans

mlijeko

Mlijeko je također dobar za izbjeljivanje područja ispod pazuha . Pomiješajte dvije žlice mlijeka s žlica brašna i žlica jogurta . Pomiješajte dobro i koristiti u podnožju ruku . Ostavite da odstoji dok se 15 minuta zatim isperite hladnom vodom . Još jedna mješavina koje možete isprobati su , mlijeko , med , iprstohvat kurkume .
Riža Brašno i ocat

Pomiješajte rižino brašno s octom da se formira gusta pasta . Koristite ovu masu na pazuha nakon vrućeg tuša . Ostavite da odstoji dok se suho, a zatim isperite vodom zagrijati . Ne samo da bi vaše ruke izgledaju svjetlije bazu , ova pasta je također na snazi ​​za iskorjenjivanje bakterija i klica koje uzrokuju neugodan miris .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar