Sabtu, 08 Maret 2014

manfaat daun seledri bagi ginjal

manfaat daun seledri bagi ginjal Desigur Duan telina sunt foarte familiarizat și familiarizat cu viața noastră de zi cu zi . Frunze de țelină sunt utilizate ca legume , în plus față de beneficiile de telina se transformă foarte neobișnuit pentru a face față și de a preveni diverse boli .

Exista numeroase diete care folosesc frunze de țelină ca fiind complementare ca supa , chiftelute, supe , tăiței prăjiți , taitei fierti si alte alimente . Telina are o aroma distinctiv și conține o mulțime de fier de care are nevoie organismul . Iată câteva dintre beneficiile și eficiența de frunze de țelină ca citat din kesehatan.kompasiana.com .

Poate stimula sistemul imunitar
In plus fata de fier , țelină conține , de asemenea, vitamina A și vitamina C sunt arena foarte importantă este folosit ca un anti - oxidant și este capabil de a crește producția de colagen și țesut pielea și corpul nostru este capabil de a menține sănătatea ochilor .

Poate fi folosit ca un anti - cancer
Substanțe conținute în telina plus anghinare poate ucide celulele cancerului de pancreas . Dacă vom consuma cantitati adecvate de telina , așa că, dacă în noi există riscul de anghinare cancer pancreatic la care se adaugă substanța poate ucide . Dar avem , de asemenea, să compenseze prin a lua un medicament pentru a vindeca cancerul . In plus , țelină conține , de asemenea, substanțe care pot preveni miristin creșterea celulelor canceroase din organism .

Vă poate proteja de boli cardiovasculare
Boli cardiovasculare , cum ar fi accident vascular cerebral , atac de cord și așa mai departe este unul care este boli foarte periculoase, în corpul nostru . Unele dintre aceste probleme de sănătate pot apărea din cauza dietei greșite , exercita rar , și poate apărea , de asemenea, deoarece organismul produce in mod natural homocisteina de aminoacizi , care pot interfera cu functia de vaselor de sange . Telina legume care conțin acid folic sau vitamina B9 este foarte bun pentru organism, deoarece acesta poate modifica aminoacidului homocisteină în molecule simple , care sunt usor de absorbit de catre organism .

Poate fi folosit ca un anti - inflamator
Dacă aveți artrită , reumatism și gută apoi telina este soluția . Deoarece telina poate reduce umflarea și durere în jurul articulațiilor alimentar, astfel selendri excelent pentru persoanele care suferă de astfel de probleme .

Precum și beneficiile de frunze soursop , dacă ne-am lăsa singur, fără o încercare , atunci nu vom simți eficacitatea si beneficiile acestor plante . Ai obține beneficiile de telina azi ?

Tidak ada komentar:

Posting Komentar