Kamis, 13 Maret 2014

manfaat temulawak dan gula aren

manfaat temulawak dan gula aren Faydaları temulawak de bu yüzden şimdi hammadde temulawak kullanmak üreticileri tarafından yapılan birçok ürün şaşırmayın 4000 yıl önce bu yana bilinmektedir. Bu bitkilatince adı curcumma xanthorrhiza vardır ve her ilçe bir ad veya farklı kelime vardır. Madura ilçe temulabak ,Sunda bölge için koneng horoz belirtilen , beyaz adıyla komik bir röportajda bir söz de var gibi .

Neden çok iyi temulawak çeşitli sağlık bozuklukları iyileşmek için ? Bu, o temulawak içeriği çünkü . Temulawak bu tür yağlı ya da yaygın fellandrean buharlaşır ve foluymetik karbinol turmerol , uçucu yağlar, kamfer , glükosit, atıfta bulunulan çok sayıda kimyasal bileşikler bulunmaktadır. Peki vücut sağlığı için besin temulawak ? Başlamak için , aşağıdaki tamamen dolu inceleme dinleyin .

 Sindirim bozuklukları üstesinden gelmek için
Bu gaz , hazımsızlık ve temulawak indisgestion kullanılarak aşılabilir gibi bazı sindirim bozuklukları. Sen sonuçları maksimize etmek için düzenli temulawak tüketebilir .

Iltihabı hafifletmek için
Doğadan gelen doğal bitkisel maddeler olduğunu temulawak kullanarak osteoartrit gibi inflamasyon aşabiliriz .

Kanser üstesinden gelmek mümkün
Mahsul temulawak gibi kolon ve prostat kanseri gibi çeşitli kanser türlerini tedavi edebilir . Yazılı m.vemale.com olarak, prostat kanseri gelişimini inhibe etmek mümkün temulawak . Bu iş temulawak menyuplai kanseri kan damarı büyümesini durdurmak varsayılmaktadır .

, Çocuklarda iştah ,salgın dalak , böbrek ağrısı , bel ağrısı , astım , baş ağrısı , soğuk algınlığı , mide ekşimesi , mide ağrısı , üretim ASI iyileştirilmesi , kabızlık aşmak , ağrı cangkrang , suçiçeği artırmak akne aft tedavi.

Rağmen , çeşitli hastalıkların iyileşmesi , aynı zamandamide için iyi değil aşırı temulawak tüketebilir . Bazı insanlar diyabet muzdarip insanlar ve ilaç tüketen obatanan ve hamile kadınlar temulawak tüketmek yasaktır . Temulawak yanı sıra , aynı zamanda vücut sağlığını korumada en az etkili değilejderha meyve faydaları deneyebilirsiniz . Eğlenin !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar