Kamis, 30 Januari 2014

daun sirih untuk bau badan

daun sirih untuk bau badan Rakovina je teraz uznávaný ako jeden z smrteľných chorôb po celom svete . V skutočnosti , druhou najčastejšou príčinou úmrtia po ochorení srdca je ochorenie rakovinou krčka maternice .

V Indonézii , rakovina krčka maternice je údajne 20 až 24 nových prípadov každý deň . Rakovina krčka maternice , alebo rakovina krčka maternice je zhubný nádor , ktorý rastie v krku ( cervikálny ) .

Rakovina dĺžka života je zistené a liečené v prvej fáze je 70-75 percent , v druhej etape je 60 percent , v tretej etape žiť 25 percent , a vo fáze štyri pacienti čakal , že prežije aj tvrdšie .

Liečba rakoviny je rozdelená na tri spôsoby , ktoré rádioterapiu , chirurgický zákrok , a chemoterapia . Vedľajšie účinky liečby rakoviny sú rôzne , od vypadávanie vlasov , závrat , nevoľnosť , znížená schopnosť obrany tela k smrti .

Rôzne vedľajšie účinky liečby rakoviny prielom spôsob , ako podporiť liečbu s vysokou účinnosťou a minimálnymi vedľajšími účinkami . Jeden z jeho úsilie o rozvoj bylinných z rastlín , ktoré obsahujú látky proti rakovine .

No, jeden z rastlín , ktoré má potenciál ako protinádorových červená betel ( Piper crocatum ) . Z výskumu Abrams ( 2009 ) , je známe, že etanol extrakt z červenej betel list môže inhibovať proliferáciu buniek rakoviny prsníka ( T47D ) .

Odlet z tam , Dhian Milosť Svätý Purnama a jeho kolegovia z Ústavu biochémie , Fakulta matematiky a prírodných vied , Bogor poľnohospodárskej univerzity ( IPB - MIPA ) sa pokúsil otestovať zlúčeniny v červenej betel proti karcinómu krčka maternice buniek ( HeLa ) .

" Snažili sme sa porovnať flavonoidov zlúčeniny ( zlúčeniny veril na inhibíciu rastu nádorových buniek ) , vytvorené z vody extrakt a etanol extrakt z červenej betel listy 30 percent inhibovať rast rakoviny krčka maternice buniek , " povedal vedúci výskumník , Dhian , v písomnom vyhlásení k Okezone nedeľa ( 12/18/2013 ) .

Výskum zahŕňal v kreativite Program Student ( PKM ) je 30 percent etanolu výťažky z červenej s betel lístia výnosu a celkových flavonoidov úrovni vyššej , ako je vodný extrakt z červenej betel list . To je preto , že etanol je schopná prilákať viac biologickú aktivitu zlúčenín obsiahnutých v červenej betel list .

Avšak , počet predikované molekulovej hmotnosti ako flavonoidov v extraktoch viac vody , než etanol extraktu 30 percent . Protinádorová aktivita má najväčšiu inhibíciu nájdený v 30 percent etanolu extraktu .

" Došli sme k záveru , že najlepšie extrakty , ktoré môžu inhibovať rast nádorových buniek je 30 percent etanolu extrakt z červenej betel list . Avšak je ešte potrebné urobiť , aby bolo možné získať ďalšie čistenie čistých zlúčenín , ktoré fungujú ako protinádorové červenú betel list , " dodal .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar