Rabu, 29 Januari 2014

manfaat daun sirih utk jerawat

manfaat daun sirih utk jerawat U prethodnom članku , dame su naučili razne sadržaje u betel lišća i nekoliko prednosti . Prednosti betel list dame ne samo to, postoji i niz drugih prednosti betel list ješteta ako ste propustili .

Iz stranice lensaindonesia.com , spominje da je sadržaj antiseptik u betel list prokuhanu vodu nije samo korisno za čišćenje područja usne šupljine , ali ne i najmanje važno ,sadržaj je također dobar antiseptik za održavanje zdrave ženske organe .

Dame prilično kuhati 7-10 betelove lišće i koristiti prokuhanu vodu da opere ženske organe kako bi se izbjegle razne bakterije i miris .

Ne samo to, prokuhane vode betel lišća , pogotovo crvena betela učinkovit za dijabetes , snižavanje šećera u krvi , giht , hepatitis , i druge bolesti u.

Red betela ne samo korisno kaoantiseptik i lijekove za bolesti u teškim , čak i manje bolesti kao što su kašalj može biti upućena s betel lišća .

Iz stranice ancaran.com , izjavio danačin kako bi ovaj lijek od betel list je kako slijedi :

pripremite 15 komada svježeg betel list , svježe gotu kola 10 listova, 10 listova svježe ciplukan i meda na okus .

Kako bi ga vrlo lako , cukuo kuhanjem sve lišće s 5 šalice vode dok preostale 2 šalice kipuće vode koliko . Onda prije nego što piti , pomiješajte s medom na okus .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar