Rabu, 29 Januari 2014

manfaat air rebusan daun sirih untuk jerawat

manfaat air rebusan daun sirih untuk jerawat Edellisessä artikkelissa ,Ladies ovat oppineet erilaisia ​​sisältöjäbetel lehtiä ja muutamia etuja . Hyödyt betel lehdet Ladies Paitsi, että on olemassa useita muita etuja betel lehtiä onsääli , jos unohdat .

Sivulta lensaindonesia.com , mainitsi, ettäsisältö antiseptinenbetel lehdet keitettyä vettä on paitsi hyödyllinen puhdistukseen alueillasuuontelon , mutta ei vähäisimpänä ,sisältö on myöshyvä antiseptistä säilyttää terveen naisten elinten .

Hyvät melko kiehua 7-10 Betel lehdet ja käyttää keitettyä vettä pestä naisten elinten välttämiseksierilaisia ​​bakteereja ja hajua .

Paitsi, että keitettyä vettä Betel lehdet , varsinkin punainen Betel tehokas diabetes , alentaa verensokeria , kihti , hepatiittia ja muita sairauksia sisään

Punainen Betel paitsi hyödyllinenantiseptinen ja parannuskeinoja sairauksiin vaikeissa , pienetkin sairauksia, kuten yskää voidaan myös puututtava betel lehtiä .

Sivulta ancaran.com totesi, ettätapa tehdä tätä lääkettä betel lehdet on seuraava :

valmistella 15 kappaletta tuoreen betel lehtiä , tuoreita Gotu Kola 10 arkkia , 10 arkkia tuoreita ciplukan , ja hunajaa maun mukaan.

Miten tehdä se erittäin helppoa , cukuo keittämällä kaikkilehdet 5 kuppia vettä, kunnesjäljellä 2 kupillista kiehuvaa vettä niin paljon . Sitten ennen kuin juot , sekoita hunajaa maun mukaan.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar